Romaric Android 5.x Guide

Ces paramètres doivent être configurés correctement pour continuer à travailler iKeyMonitor.

1. Security > Battery > Battery saver & Schedule power on/off
    Position « OFF »

Économiseur de batterie-0 Économiseur de batterie-1

2. Settings > Additional settings > Battery & performance > Manage apps battery usage > POWER SAVING MODES > Off
    Réglé sur « ON »

baterry uasge-2 baterry uasge-3 baterry uasge-4

3. Settings > Additional settings > Battery & performance > Manage apps battery usage > Choose apps > Internet Service > Custom & Stay connected & Allow
    Réglé sur « ON »

baterry uasge-4 baterry uasge-5 baterry uasge-6

4. Security > Autostart > Internet Service
    Réglé sur « ON »

Autostart-1 Autostart-2

5. Security > Cleaner > Memory > Internet Service
    Réglé sur « ON »

clear-1 clear-2

6. Security > Cleaner > Cleaner Settings > Memory clean up & Update automatically & Clear automatically
    Position « OFF »

clear-3 clear-4

7. Security > Virus scan > Settings > Automatically update definitions
    Position « OFF »

Virus scan-1 Virus scan-2

Autres paramètres

Pas besoin de changer ces paramètres par défaut. Mais ils affecteront iKeyMonitor fonctions si changé par l’utilisateur.

1. Security > Data usage > Restrict data usage > Internet Service > Mobile & WiFi
    Réglé sur « ON »

data usage-0 utilisation des données-1 utilisation des données-2

2. Security > Permissions > Permissions > Internet Service > All Permissions
    Réglé sur « ON »

Permission-1 Permission-2 Permission-3