vivo Android 8.x Guía

1. Download and Install the Special version from the Cloud Panel to lock iKeyMonitor App in "Recent Apps"
    Tap on the "Lock" icon on the top of "Internet Service" window

vivo-lock-1 vivo-lock-2 vivo-lock-3

2. Open iKeyMonitor - Wizard - "Hide in Recent Apps" to install the hidden version to hide it in recent apps. You can also download the general version manually and install it to override the special version.
    Tap on "Hide in Recent Apps", Tap on "Hide in Recent Apps"
  3. Configuración > Más ajustes > Aplicaciones > Todo > I Manager > Almacenamiento > Borrar datos > Borrar
    Pulse el botón para detenerla.

virus-1 virus-2 virus-3

4. Access the Wizard on the iKeyMonitor interface > Background App Protection > Battery optimization - Configure > Battery > Three dots Icon - Battery optimization > Internet Service > Do not optimize
    En "ON"

Batería-1 Batería-2 Batería-3

5. Ajustes > Batería > Modo normal
    En "ON"

Batería-11 power-1

6. Settings > Battery > High background power consumption > Internet Service
    En "ON"

Batería-11 power-2 power-3

7. i Manager > Icono de engranaje > Configuración > Análisis de virus > Recordatorio de exploración regular y Recordatorio de actualización regular
    En "OFF"

virus-4 Virus scan-2 Análisis de virus-3

8. i Manager > Permission management > Permissions > Autostart > Internet Service
    En "ON"

Autostat-1 Autostat-2 Autostat-3

Otros ajustes

No hay necesidad de cambiar la configuración por defecto. Pero afecta a funciones iKeyMonitor si cambia por usuario.

1. i Manager > Data monitor > Network management > Internet Service > Data network & Wi-Fi
    En "ON"

Monitor de datos-1 Monitor de datos-2 Monitor de datos-3

2. i Manager > Monitor de datos > Modo de ahorro de datos
    En "OFF"

Monitor de datos-1 Monitor de datos-4

3. i Manager > Permission management > Apps > Internet Service - All Permissions
    En "ON"

Autostat-1 Apps-2 Permisos-3