LEMOBILE guía de Android 6.x

Ajuste de la batería

1. System Settings > Batería > Power saving management > Ultra-long standby during sleep y Lock-screen cleanup (1,2,3)
    Establecido en"DE"

2. System Settings > Batería > Power saving management > App protection > Internet Service (1,2,3)
    Establecido en"EN"

3. System Settings > Batería > Power saving management > Align Wake-up > Align Wake-up y Night-alignment mode (1,2,3)
    Establecido en"DE"

4. System Settings > Batería > Power saving management > App battery usage alert > Auto alert, Internet Service (1,2,3)
    Establecido en"DE"

5. System Settings > Batería > Power saving management > Battery assistant (1,2,3)
    Establecido en"DE"

Configuración de la aplicación de fondo

1. Phone Manager > Security and privacy > Manage auto launch > Internet Service (1,2,3)
    Establecido en"EN"

2. Phone Manager > App warehouse > Internet Service (1,2)
    Establecido en"EN"

Otros ajustes

No hay necesidad de cambiar la configuración por defecto. Pero afecta a funciones iKeyMonitor si cambia por usuario.

Uso de datos

System Settings > Dual SIM & mobile networks > Data management > Data Usage control (1,2)

1. Traffic rankings > Cellular networks and Wi-Fi > Allow data usage > Internet Service (1,2,3)
    Establecido en"EN"

2. Connection control > App list > mobile data y Wi-Fi > Internet Service (1,2)
    Establecido en"EN"

3. Gear-icon button > Traffic settings > Limit data usage y Restrict app background data (1,2,3)
    Establecido en"DE"

Configuración de la aplicación

• System Settings > Apps management > Internet Service > App details > Permisos > Permisos de aplicación (1,2,3)