Xiaomi Android 5.x Guide

Diese Einstellungen müssen ordnungsgemäß konfiguriert werden, um iKeyMonitor arbeiten zu halten.

1. Security > Battery > Battery saver & Schedule power on/off
    Auf "OFF" eingestellt

Battery saver-0 Battery Saver-1

2. Settings > Additional settings > Battery & performance > Manage apps battery usage > POWER SAVING MODES - Off
    Auf "ON" stellen

baterry uasge-2 baterry uasge-3 baterry uasge-4

3. Settings > Additional settings > Battery & performance > Manage apps battery usage > Choose apps > Internet Service > Custom & Stay connected & Allow
    Auf "ON" stellen

baterry uasge-4 baterry uasge-5 baterry uasge-6

4. Security > Autostart > Internet Service
    Auf "ON" stellen

Autostart-1 Autostart-2

5. Security > Cleaner > Memory - Internet Service
    Auf "ON" stellen

clear-1 clear-2

6. Security > Cleaner > Cleaner Settings > Memory clean up & Update automatically & Clear automatically
    Auf "OFF" eingestellt

clear-3 clear-4

7. Security > Virus scan > Settings > Automatically update definitions
    Auf "OFF" eingestellt

Virus Scan-1 Virus Scan-2

Andere Einstellungen

Sie müssen diese Einstellungen in der Standardeinstellung zu ändern. Aber sie werden iKeyMonitor Funktionen beeinflussen, wenn vom Benutzer geändert.

1. Security > Data usage > Restrict data usage > Internet Service > Mobile & WiFi
    Auf "ON" stellen

data usage-0 Datennutzung-1 Datennutzung-2

2. Security > Permissions > Permissions > Internet Service > All Permissions
    Auf "ON" stellen

Permission-1 Permission-2 Permission-3