Oppo Android 7.x Guide

Diese Einstellungen müssen ordnungsgemäß konfiguriert werden, um iKeyMonitor arbeiten zu halten.

1. Settings > Battery > Energy Saver > Internet Service > Backgroud Freeze & Abnormal Apps Optimization & Doze
    Auf "OFF" eingestellt

Batterie-2 Batterie-3 Battery-4

2. Settings > Battery > Power Saving
    Auf "OFF" eingestellt

Akku Akku-1

3. Phone Manager > Privacy Permissions > Startup Manager > Internet Service
    Auf "ON" stellen

Startup Startup-1 Startup-2

4. Settings > Additional Settings > Security & Privacy > Location Information > Apps That Use GPS in the Background > Internet Service
    Auf "ON" stellen

gps-1 gps-2 gps-3

Andere Einstellungen

Sie müssen diese Einstellungen in der Standardeinstellung zu ändern. Aber sie werden iKeyMonitor Funktionen beeinflussen, wenn vom Benutzer geändert.

1. Settings > Dual SIM & Cellular > Apps using Wi-Fi and Mobile Data > Internet Service > Wi-Fi and Mobile Data
    Auf "ON" stellen

data-1 data-2 data-3

2. Settings > App Management > Installed > Internet Service > Permissions > All Permissions
    Auf "ON" stellen

app App-1 App-2

3. Subtitle">Settings > Additional Settings > Accessibility > Enter the verification code and tap on the "Use" button > Subtitle
    Auf "OFF" eingestellt

oppo-7-2 oppo-7 oppo-7-1